Werkplekken

Werkplekken

Groeien in het kwadraat

Wij bieden geen (flex)werkplekken meer aan. Op dit moment hebben wij nog één eigen kantoorruimte van 27m2 beschikbaar. 

Bij interesse kan je mailen naar info@aanzetters.nl of even bellen naar 020 261 9384

Check de video voor de locatie & omgeving.

Werkplekken

Bea is er voor de ondernemers en freelancers die willen groeien in het kwadraat. Wij zien ondernemen als verlengstuk van jezelf. Bij ons is er aandacht voor zowel de onderneming als de ondernemer. Jij als ondernemer zal tenslotte lekker in je vel moeten zitten om je bedrijf echt te kunnen laten groeien. Dit samen met een schitterende locatie maakt Bea tot een stimulerende en persoonlijke werkplek.

Bea heeft ook coach, vergader & trainingruimtes ter beschikking voor los verhuur.

Ga naar ruimteverhuur

Voorzieningen

– Supersnelle wifi
– Koffie, thee en fruit
– Gebruik meetingrooms
– Workshops exclusief voor de leden
– Perfecte locatie
– Persoonlijke benadering

Persoonlijk

Bea is persoonlijk. Wij investeren in een goede en persoonlijke sfeer op de vloer. We zijn erg kleinschalig waardoor iedereen elkaar goed kent. De leden helpen elkaar op deze manier aan klanten, nieuwe kennis en een groter netwerk.

Bea Academy

Bij de Bea Academy gaan we dieper in op de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mogelijke onderwerpen: Sales, visie-ontwikkeling, (online) marketing, leren van fouten, boekhouding, etc. Als Bea lid krijg je korting op de academy.

Prijzen

(flex)werkplekken


Deze zijn vanaf 1 augustus niet meer beschikbaar.

We hebben nog wel vaste kantoorruimtes beschikbaar.

Op dit moment is er nog 1 beschikbaar van 27m2. Bij interesse kan je mailen naar info@aanzetters of bellen naar 020 261 9384.

Privé kantoor


24/7 toegang
Minimaal 6 maanden
Inclusief alle services

9m2 – €400 – VOL
18m2 –€600 – VOL
21 m2 –€700 – VOL
27m2 -€850 – Beschikbaar

Wie zitten er al

12928404_10207683538239560_5772475520132691647_n (2)

Robin Timmer

Mindsight

Mindsight biedt trainingen aan voor iedereen die meer helderheid, focus en welzijn wil ontwikkelen. De trainingen zijn geïnspireerd op mindfulness, gebaseerd op cognitieve neurowetenschap en ontwikkeld voor het dagelijkse leven

Jesse Moes

Jesse Moes

Copywriter

Hai. Ik werk als copywriter voor verschillende organisaties en maak zo nu en dan literaire uitstapjes met columns in Het Parool of poëzie bij Notes of a Dirty Old Man. Mijn schrijfstijl is erg straight-forward; impulsiviteit is de mooiste imperfectie die er bestaat. Copy koffie?

Mondyholten

Mondy Holten

Mr. Data

Bij MR. Data leer je in 50 intensieve dagen de beginselen van ERP en SAP systemen, Business Intelligence en Web Analytics. Je wordt klaargestoomd voor de wereld van de ICT.

JoeriBakker

Joeri Bakker

Reclame – Strategie

Joeri Bakker helpt met zijn ruime ervaring bedrijven aan sterke en krachtige merkuitingen. Dit deed hij voor onder andere FNV, Grolsch en de NS.