Rutger & Stijn

Rutger & Stijn

Je bent jong en je doet wat

Hoi, wij zijn Rutger & Stijn. De oprichters van Bea. We vertellen je graag ons verhaal en wat we voor je kunnen betekenen.

We vinden het belangrijk dat er aandacht is voor de onderneming alswel de ondernemer en doen dit graag op een ontspannen en ambitieuze manier. Toen we de kans kregen dit in het oude klooster in het Beatrixpark konden realiseren, zijn we dan ook meteen in actie gekomen. Na maanden voorbereiden en verbouwen hebben we met Bea 5 september 2016 de deuren geopend voor de eerste leden.

Rutger de Rijk

Rutger deed na zijn middelbare schooltijd mee aan het programma Breekjaar waarbij hij de smaak te pakken kreeg om aan de slag te gaan met persoonlijke ontwikkeling & ondernemerschap. Hij zette meerdere bedrijven en initiatieven op en is nu helemaal op zijn plek bij Bea.

Stijn Meijer

Stijn was altijd al een eigenwijze donder en paste absoluut niet in het huidige schoolsysteem. Na die rottijd was het dan ook een opluchting  voor hem klaar te zijn met school en eindelijk ‘vrij’ te zijn. In die vrijheid ging Stijn op zoek naar zichzelf en ontdekte hij dat ondernemen helemaal zijn ding was.

Workshop, training & gastcolleges

De beiden jongens werden met Bea bekroond met een nominatie voor de 100 meest veelbelovende jongeren van NL. Rutger & Stijn krijgen heel veel energie van het geven van workshops, trainingen & gastcolleges. Dit deden ze tot nu toe met veel enthousiasme voor oa. hogescholen, middelbare scholen, Breekjaar & Erasmus+.

Uit eigen ervaring hebben wij gemerkt hoe het ons heeft geholpen actief aan de slag te gaan met ons eigen leven. Waar staan we zelf, wat zijn onze doelen, hoe zitten we in ons vel? Lastige vragen waar op school niet of nauwelijks aandacht wordt besteed. Wij helpen dan ook graag andere jonge mensen met deze reis.

Wij geven trainingen, workshops en lezingen en inspireren hiermee  jonge mensen de leiding te nemen over hun eigen leven.

Heb jij ons nodig? Mail ons dan meteen op info@aanzetters.nl , we helpen je graag!

Inmiddels versterken Thomas van Zwieten, Robin Timmer  (Facilitators) en Ruben Oudgenoeg (Stagiair) het team van Bea.